Senaste artiklar, nyheterna och dagens kurser

Sökmotor priser : Dagens GuldPris | 2017-04-04

Guldpriset upp efter 2 veckors låga kurs medan dollar faller - 5.0 out of 5 based on 1 vote

Guldpriset klättrade till högsta nivån på mer än två veckor i den europeiska handeln på tisdag.

Sökmotor priser : Silverpriset | tisdag, 04 april 2017

Telefonnummer, karta, Hitta Företag Guld & Juveler.

Silverpris (HTML kod) på din webbplats eller i forum

Platina är ett metalliskt grundämne som tillhör gruppen tunga platinametaller. Det kategoriseras som ädelmetall. Platina förekommer i legeringar och används bland annat i kemiska apparater, inom tandteknik och i smycken. Namnet kommer av det spanska ordet platina som betyder "litet silver".

Allt om börsen - Aktiebörs - 5.0 out of 5 based on 1 vote

En börs är en marknadsplats där man köper och säljer olika saker till marknadspris. De vanligaste är börser för aktier och andra finansiella instrument men det finns även andra exempel, såsom derivatbörs, elbörs, råvarubörs och oljebörs m.fl. eller Börsen kan man säga är en typ av marknadsplats där man helt enkelt handlar med värdepapper.

SEB räknar med att Ericsson sänker sin utdelning till 1:50 kronor för 2016, från fjolårets 3:70 kronor. Banken tror dock inte att Ericsson behöver ta in kapital via någon emission, enligt en analys på torsdagen.

Malakit är ett grönt kopparhaltigt mineral som kan ses som en blandning mellan kopparkarbonat och kopparhydroxid (formeln är Cu2(OH)2(CO3). Namnet kommer ytterst från grekiskan och sägs komma av mineralets likhet med malvans blad.

Diamant

Diamant är en form av kol. Till skillnad från grafit och fulleren, (som också består av kol) är den mycket hård. Ordet "diamant" kommer från grekiska, adamas(αδάμας), som betyder oövervinnerlig. Diamant är en ädelsten. Oslipade diamanter kallas rådiamanter.

Sökmotor priser

Här hittar du guldpriser, silverpriser, Guld köpes, valutor och ädelstens priser samt nyheter i ett brett spektrum. (Sökmotor priser - guld118)

Guld118 Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree